fbpx

Kontakt os

Eegholm a/s
Grundtvigs Alle 165-169
DK-6400  Sønderborg
eegholm@eegholm.dk
CVR nr. 43520318

Tel 73 12 12 12 (man-tors 08:00-16:00, fre 08:00-15:30)
Fax 73 12 12 13

Mail venligst fakturaer til invoice@eegholm.dk

Nødtelefon

 

Nedenstående telefonnumre kan benyttes, såfremt en opgave er uopsættelig og ikke kan vente til  næste normale arbejdsdag.

Direktør Erling Ewers – 4035 8653

Kort om Eegholm

Eegholm er en virksomhed, som har specialiseret sig i at levere løsninger og komponenter, der indgår i elektro-mekaniske opgaver.

Vi arbejder hver dag på at skabe merværdi for vores kunder. Vi sparrer med indkøbere og teknikere og hjælper dem med at source varer, tyde gældende normer eller på anden måde finde den rette løsning. Dermed får de tid til at fokusere på deres kernekompetencer – uden at ansætte ekstra ressourcer.

Både bredden i vores seks forretningsområder, og det interne samarbejde på tværs af huset, har skabt os en solid position inden for løsningssalg.

Vores rødder er et stærkt fundament for hele vores identitet. Siden grundlæggelsen i 1924 har vi haft et kompromisløst fokus på udvikling. Vi har taget det bedste med os fra alle årene, og vi er i dag en moderne og livskraftig virksomhed med en solid erfaring og stærke faglige kompetencer.

Vores værdier

  • Vi er troværdige
  • Vi er ansvarlige
  • Vi er værdiskabende

Troværdige mennesker udviser loyalitet og respekt. Mennesker med respekt tager ansvar. Ansvarsfulde og engagerede mennesker skaber resultater og værdi. Vi arbejder hele tiden på at skabe merværdi for vores kolleger, kunder og leverandører.