Komfortventilation – bredt udvalg af spindel- og kædemotorer

Få adgang til et bredt udvalg af spindel- og kædemotorer til komfortventilation – fra helt små til helt store, kraftige motorer i såvel 24V som 230V, gør dig i stand til at løse alle automatikopgaver inden for naturlig ventilation.

Komfortventilation giver et godt indeklima

En del af et godt indeklima er, at det rum man opholder sig i bliver ventileret, så luften i rummet har en tilpas temperatur og ikke føles tung og ”brugt”. Hensigten med ventilation er dels at fjerne luftforureninger, der kommer fra mennesker, overflader og processer, dels at erstatte den forurenede luft med frisk luft.

Det giver dig flere fordele…

 1. At arbejde i frisk luft, har stor betydning for din sundhed, komfort og præstationsevne
 2. Frisk luft forebygger desuden fugt og skimmel i bygninger

Komfortventilation giver et mere behageligt indeklima

Et behageligt indeklima med frisk luft er en afgørende faktor for velvære og aktivitet.

Komfortventilation – separat eller i kombination med lovpligtig brandventilation. Vi skræddersyr komfortventilationen efter dine ønsker og behov, og spænder over alle komfortfremmende styringer – temperatur, fugtighed, tid, semi- eller helautomatik med vind- og regnsensorer.

Vi dækker fra enkle styringer til komplekse styringer over LON-netværk. Vores mål er at skabe et naturligt behageligt indeklima med komfortventilation.

Hvilke fordele er der ved komfortventilation?

Komfortventilation giver dig klare fordele:

 

 • Spar på din varmeregning
  Når du reducerer den mængde luft, ventilationsanlægget skal udskifte, skal du tilsvarende varme mindre luft op. Derved sparer I også på varmeregningen. 
 • Begrænset vedligeholdelse
  Ved komfortventilation kræver begrænset vedligehold, hvilket gør at du sparer tid og kræfter og i sidste ende øger du din bundlinje ved reducerede driftsomkostninger.
 • Øger sundhed og komforten
  Det forbedrer luftkvaliteten i bygningen ved at tilføre den rette mængde frisk luft. Den friske luft øger de ansattes koncentrationsevne og dermed deres produktivitet. Samtidig forebygger den friske luft mod fugt og skimmel i bygningen..
 • Reducerede CO2-udledning
  Ved at implementere et naturligt ventilationssystem i din bygning er du med til at reducere CO2-udledning

Vi står klar til at hjælpe dig...

Thomas Behrmann

Thomas Behrmann

Salg & projektering

Mobil +45 6120 5321
thb@eegholm.dk

Dorte S. Sørensen

Dorte S. Sørensen

Logistik

Mobil +45 2710 3757
dss@eegholm.dk